Desserter
A
Annanas i rom/kokos
Appelsinsirup
B
Blomme clafoutis
Blomme coulis
Blomme tarte tatin med rosmarin og chokolade
Brombærfyld
Brombærgele
Brændt hvid chokolade
Blåbær parfait
Blåbær pocheret pære
C
Citron/vanille creme
Citron fromage
Citron fromage
Cornflakestoppe
Creme Brülee
Crepe suzettes
Chokolade creme brülee
Chokolademousse
Chokolademousse med marinerede bær
Chokolade sauce
Churros
F
Fastelavns boller
Fastelavns boller II
Fragilitebunde
Frossen blåbær youghurt
Frossen youghurt med hindbær og hvid chokolade
Frugtgrød
Frugt tærte
Fuglereder med abrikos mos
G
Gateau Marcel
Grøn æblekompot
H
Havregrynskugler
Hindbær parfait 22pers
Hindbær/æblekompot
Hindbærsorbet
Hvid chokolade mousse
Hvid chokolade mousseII
Hvid chokolade panacotta
J
Jordbær koldskål
K
Kaffe og chokolade sabayonne
Karamel
Karmelliseret brødbudding
Kartoffelmazerin
Kejserinderis
kirsebærtrifili
kokos marengs med grillet annanas og sticky toffee
Koldskål
L
Lakridssirup
M
Mandarin grape salat
Marcipankage med karmelliseret valnødde top
Marcipantuille
N
Nougatin
Nøddebunde
Nøddebunde II
Nøddetærte
P
Pandekager
Pandekager amerikanske
Pandekager Frk. Jensen
Passionsfrugtcreme 22pers
Pistaciemazerin
Pæren i blåbær
Pære med råcreme
R
Rødgrød
S
Saltede hasselnødde knas
Syltet blodappelsin
Syltede skovbær
Syltet pære
T
Tarte tatin
Tiramisu
V
Valdorfsalat
Vaniljecreme
Vanilleparfait med ladyfingers
Æ
Æblekage med flødeskum
Æbletærte